Decoratiuni si bijuterii  unicat handmade

Zdranganele.ro este un magazin online care va ofera  Decoratiuni si bijuterii unicat handmade, cadouri  unicat handmade din sticla , ceramica si metal,  decoratiuni pentru Craciun unicat handmade , mini vitralii autentice unicat handmade si bijuterii unicat handmade din sticla fuzionata cu fir de argint..

Figurine in forme diverse din sticla, sarma si plumb cositorit.Vezi produsele
Bijuterii din sticla fuzionata cu incluziuni de argint, cupru, murine.Vezi produsele
Figurine si clopotei realizati din ceramica si sticla cu insertii diverse.Vezi produsele
Diverse tipuri de vitralii de la cele mai simple la cele mai complexe.Vezi produsele

Suntem un mic atelier de artiști indrăgostiți de sticlă si uneori de ceramica.

Pentru că o iubim (sticla), punem un pic de suflet în fiecare zdrăngănea ce ne iese din mâini. Conceptul “Zdrăngănele” a început ca un joc în 2009 din dorința de a împărtăși cu cei din jur viziunea noastră despre obiectele decorative din sticlă și metal. Ne jucăm cu sticlă fuzionată cu firicele de argint sau mecanisme de ceas și făurim cercei, medalioane sau inele. Transformăm vitraliul din element arhitectonic în mici vitralii decorative: goange – gândăcei, păianjeni, fluturi, libelule, îngerași, tablouri vitraliu 3D si alte trăznăi. Când se apropie iarna ne așezăm la pictat și metalizat globuri și clopoței, zorzoane pentru Pomul de Crăciun.

Câțiva dintre dumneavoastră ne cunoașteți deja de la târgurile din București (sala Dalles, Muzeul Țăranului Român, Blvd Aviatorilor, Str Lipscani) si ne-ați onorat bucurându-vă de zdrăngănelele noastre. Vă mulțumim și sperăm să vă bucurăm și amuzăm în continuare cu ele.

Poftiti de ne vizitati pravalia!